Programma zaterdag 13 november 2021 SnowWorld Amsterdam

Programma zaterdag 13 november 2021
-afhalen startnummers en inskien: vanaf 7:45
-slalom verkennen: 8:30 – 9:00
-start wedstrijd 1e run: 9:15 Stubbie run en aansluitend U14 en ouder.
-prijsuitreiking circa 12:30

PRIJZEN
Medailles voor plek 1 t/m 3 per categorie:
Benjamins (U-8), Aspiranten 1 (U-10), Aspiranten 2 (U-12), Scholieren 1 (U-14), Scholieren 2 (U-16), JSM (junioren/senioren/masters overall), Junioren 1 (2004-2005) en Masters (1991 en ouder)!

Deelname Belgische racers op SnowWorld RACE SERIES
De intentie is er om het nationale wedstrijd skicircuit van België en Nederland in de nabije toekomst meer te laten samenwerken en daarmee de omvang en gezonde skicompetitie van beide landen te versterken. Als PILOT wedstrijd zijn Belgische racers, in het bezit van een Belgische licentie bij sneeuwsport Vlaanderen, van harte uitgenodigd om deel te nemen bij De SnowWorld SERIES wedstrijden in Landgraaf en Zoetermeer. De startvolgorde zal plaats vinden op basis van Belgische punten en worden gecombineerd met alle Nederlandse deelnemers. De Belgische racers skiën mee voor de podiumplekken, maar zullen er geen officiële Belgische punten te behalen zijn. Voor de Nederlandse racers wordt er achteraf een geschoonde uitslagenlijst gemaakt (zonder Belgische deelnemers) die net als iedere andere wedstrijd telt voor officiële NSkiV punten.

FASTEST in the FRIDGE
Naast de prijzen 1 t/m 3 die er per categorie te behalen zijn is er een gave extra dagprijs:
-snelste dame en heer van de dag over 2 runs (U14 en ouder): 200,- euro

INSCHRIJVEN
Indien je uitkomt voor een skiteam/club verloopt de inschrijving via de ‘PWS’ van jouw club. Individueel inschrijven kan doormiddel van een mail te sturen met je voor en achternaam. Inschrijvingen voor zaterdag 13 november ontvangen we graag uiterlijk woensdag 10 november per email : info@welovesnow.nl
Entry fee: € 30,-
Oh ja: zorg dat je in bezit bent van een actieve wedstrijdlicentie van de Nederlandse Ski Vereniging. Klik hier voor alle info.